آزمایش لعاب کاری سفال در منزل :
برخلاف نقاشی، لعاب ها باید در کوره پخته شوند.
علاوه براین، لعاب ها توسط حرارت دادن تغییر شکل یافته و قبل و پس از پخته شدن سطح یا رنگ یکسانی ندارند.
پختن در کوره ویژگی های لعاب را به شیوه عمیقی تغییر می دهد.
بهترین راه برای دنبال کردن این تغییرات این است که لعاب ها را نخست روی کاشی آزمایشی حرارت دهید.
این کار دیدن سطح، رنگ و بافت لعاب را پس از پختن برای شما ممکن می سازد.
کاشی آزمایشی باید نسبتا بزرگ بوده و دارای ویژگی مشابه کار عادی شما باشد.
بخصوص استفاده از سفال و حرارت دهی یکسانی که معمولا در کار خود استفاده می کنید اهمیت دارد.
این دو مورد به میزان زیادی بر ویژگی لعاب اثر می گذارند.